Over Evelien

Ik stel me graag aan u voor

Mijn verhaal

Sinds 1968 ben ik gediplomeerd verpleegkundige en tot en met 1989 werkzaam geweest als wijkverpleegkundige en hoofdwijkverpleegkundige. In 1996 startte ik met Touch for Health (TfH) – de basis van Kinesiologie. In 2000 opende ik mijn praktijk Ashta. In de jaren daarna volgde ik de scholing voor erkend Kinesioloog en Neuro-ontwikkelingstherapeut. Ik ben getrouwd en we hebben 2 dochters. Onder andere door hen kwam ik weer in aanraking met Touch for Health. Door allerlei  ervaringen die ik opdeed van al mijn leermeesters/meesteressen,  heb ik mij verder ontwikkeld. Door de Kinesiologie en de Neuro-Ontwikkelingstherapie kreeg ikzelf meer bewuste levensinzichten en snap ik mezelf steeds beter. Dat wens ik jou ook toe. Voor mij is het leven een bewustwordingsproces in verbinding vanuit mijzelf met de ander. In mijn leven/werk tracht ik zonder oordeel naar de ander te luisteren. Vanuit onvoorwaardelijke liefde. Voel me met veel anderen verbonden, zeker met kinderen. 

Op 21-12-2020 stopte ik de Ashta praktijk. Na de jaren 2021 en 2022 ga ik verder in de praktijk waar ik vanuit een holistische visie werk. Voor vragen kun je me bellen en eventueel een consultafspraak maken.   

Voor het overzicht van verbonden collega’s en partners zie de partnerpagina.